Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ευαγγελόπουλος: Άλλος αέρας πλέον στην ΑΕΚ...


Ενόψει της αναμέτρησης με το Λίντο, μίλησε στο Prismasport.gr ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Κατσαμπά Γιάννης Ευαγγελόπουλος.


 Του Μάνου Κασαπάκη 

 Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος αποτελεί εκ των στυλοβατών της άμυνας αλλά και της προσπάθειας που κάνει η ΑΕ Κατσαμπά στην φετινή Α1 κατηγορία. Ο έμπειρος αμυντικός των "κιτρινόμαυρων" που έχει καταγράψει ως τώρα 18 συμμετοχές αλλά και ένα τέρμα την σεζόν 2017-2018 παρέθεσε δηλώσεις στο Prismasport.gr.


Στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος αναφέρθηκε στις αλλαγές και τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ αλλά και στον πάγκο της ΑΕΚ κατά την διάρκεια των μεταγραφών, αλλά αναφέρθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στο Λίντο. Αναλυτικά: "Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο.

Η ομάδα έκανε κάποιες σημαντικές προσθήκες όπως αυτή του Κώστα Κοκκινακη ο οποίος αδιαμφισβήτητα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά και ακόμα δυο νεαρών παίκτων που θα βοηθήσουν στην προσπαθεια που κάνουμε να ανεβάσουμε την ΑΕΚ παραπάνω στην βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Σημαντική ακόμα προσθήκη είναι αυτή του προπονητή μας, ο οποίος είναι από τα παιδιά της ΑΕΚ Κατσάμπα και ξέρει την φιλοσοφία που έχει αυτή η ομάδα καλύτερα όσο κανεις άλλος. Αυτές οι προσθήκες έφεραν άλλο αέρα στην ΑΕΚ κάτι το οποίο φάνηκε και στο ματς με την Μινωική. Επόμενος αγώνας είναι με την ομάδα του Λίντο. Σκοπός μας είναι οι τρεις βαθμοί και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προκρίθηκε στο Κύπελλο Αυστραλίας η ΑΕΚ!

Χωρίς αγώνα προκρίθηκε η AEK Waverley Wanderers στην επόμενη φάση του FAA Cup της Αυστραλίας...