Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Πάει για το θαύμα η ΑΕ Καππαδοκικού

Με τα «φώτα» να πέφτουν στο πράσινο ντέρμπι στον Παλαμά ανάμεσα σε Ατρόμητο και Διγενή αλλά και τα παιχνίδια όπου η «μάχη» της 4ης θέσης μαίνεται, συνεχίζεται η δράση στην Α’ ΕΠΣΚ. Η ΑΕ Καππαδοκικού υποδέχεται τον ισχυρό ΑΟ Αγναντερού.
Διαβάστε από το karditsasportiva.gr ενδιαφέρονται στοιχεία για τη σημερινή μάχη της ΑΕΚ.


ΑΕ Καππαδοκικού – ΑΟ Αγναντερού (αποτέλεσμα Α’ γύρου: 4-1)

Το ζωτικής σημασίας τρίποντο ήρθε κόντρα στο Μουζάκι και από τη στιγμή που η ψυχολογία είναι καλή και το προσεχές ματς είναι ξανά εντός έδρας η ΑΕ Καππαδοκικού θα προσπαθήσει να αντλήσει κάτι κόντρα στον ΑΟ Αγναντερού.

Από εδώ και πέρα σε αυτά τα ματς οι Κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι αν αποσπάσουν κάτι θα έχουν και το κάτι παραπάνω από τις ομάδες με ίδιους στόχους και έτσι το αυριανό παιχνίδι είναι από τα σημαντικά στο «βαρύ» πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Άμεση επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο ΑΟ Αγναντερού για να μη χάσει άλλο έδαφος στην υπόθεση της τετράδας, έχοντας και το…ακουστικό ανά χείρας για το αποτέλεσμα σε Μυρίνη και Παλαμά.

Οι «Βυσσινί» στα δυο ματς που προηγήθηκαν κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό και φυσικά θέλουν να αλλάξουν την αποτελεσματικότητά τους, μιας και οι εμφανίσεις τους είναι δυσανάλογες των πόντων που κατέκτησαν προσφάτως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προκρίθηκε στο Κύπελλο Αυστραλίας η ΑΕΚ!

Χωρίς αγώνα προκρίθηκε η AEK Waverley Wanderers στην επόμενη φάση του FAA Cup της Αυστραλίας...